Ingyenes webinárium sorozat az ETF-ekről

Az ETF-ek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. A Random Capital három részes webináriuma során megismerkedhetsz az ETF-ek világával az alapoktól a haladó szintig. A webináriumokon való részvétel ingyenes, de az oldal alján található jelentkezési form kitöltéséhez kötött.

1. Bevezető az ETF-ek világába

2021.05.19. – 17:30
Az újonnan induló ETF-Akadémia első részében megismerkedünk az ETF alapjaival, megnézzük milyen különböző típusai vannak, mik az előnyei, illetve hátrányai, és persze azt is átbeszéljük, hogy mit kell vizsgálnunk egy ETF esetében.

2. Inverz ETF-ek, tőkeáttételes ETF-ek és egyéb fenevadak

2021.05.26. – 17:30
Az ETF-Akadémia második felvonásában megismerkedünk a kifejezetten aktív kereskedésre kitalált tőkeáttételes és inverz ETF-ek tulajdonságaival és a velük kapcsolatban felmerülő többletkockázatokkal. Ezen kívül részletesebben bemutatásra kerül, hogy hogyan és milyen áron küszöbölhetők ki olyan kockázatok ETF portfóliónkból, mint például a devizakitettség.

3. ETF PhD: Volatilitás, árupiaci ETF-ek sajátosságai és mintaportfóliók

2021.06.02. – 17:30
Az ETF-Akadémia sorozat utolsó részében mélyebben megvizsgáljuk a piaci kitettség fedezésére használt volatilitás ETF-eket, felfedjük az árupiaci ETF-ek teljesítményének rejtélyeit és végül átnézünk néhány mintaportfóliót is.

Köszönjük a részvételt!

A webináriumok sem önállóan, sem egyes részleteikben nem tekinthetőek pénzügyi eszköz megvásárlására, jegyzésére, eladására, kölcsönzésére, vagy tartására vonatkozó befektetési tanácsadásnak, illetve szerződéskötésre, vagy kötelezettségvállalásra történő rábírásnak, ajánlatnak, vagy ajánlati felhívásnak. A webináriumnak nem célja befektetési döntéshozatali szándék megalapozása, kialakítása, illetve a befektetési döntéshozatal.
A webinárium alatt elhangzó információk csak tájékoztató jellegűek, amelyektől a jövőben ténylegesen bekövetkező események lényeges mértékben eltérhetnek. A múltbeli teljesítményből nem lehetséges a jövőbeni hozamra, változásra illetve teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni. A webináriumban szereplő adatok és információk felhasználása az Ön felelősségére történik, a Random Capital Zrt. azok felhasználásából keletkező esetleges károkért nem vállal felelősséget.
A webinárium során megjelenő vélemények előzetes értesítés nélküli megváltoztatásának jogát fenntartjuk.
A Random Capital Zrt. nem garantálja a webinárium alatt elhangzó információk pontosságát, hitelességét és teljességét, ugyanis a webinárium alatt elhangzó előrejelzések a webinárium elkészítésében közreműködő személyek – tudományos módszerek alapján kialakított – személyes megítélésén alapulnak, továbbá a webinárium alapjául szolgáló adatok, információk különböző forrásból származnak, s azok frissítése nem tartozik a Társaság feladatkörei közé.
A webináriumban szereplő pénzügyi eszközök nem feltétlenül felelnek meg egyes befektetők befektetési céljainak, pénzügyi lehetőségeinek, kockázattűrő képességének. A webináriumban foglalt tájékoztató információk nem helyettesítik a pénzügyi eszközökhöz kapcsolódó, kibocsátó(k) által kiadott hivatalos tájékoztatókat, kezelési szabályzatokat, hirdetményeket, ill. a befektetési ügyleteket bemutató ismertetőket, ezért a megalapozott befektetési döntés meghozatalához kiemelten fontos ezek áttanulmányozása, értelmezése. Hangsúlyozandó, hogy mielőtt bármilyen befektetési instrumentumban pozíciót vállal, feltétlenül győződjön meg, hogy megértette-e a piac működését és kockázatát, s az teljes mértékben megfelel saját befektetési céljainak és elvárásainak, kockázatvállaló képességének, ügyleti, ill. pénzügyi eszközökre vonatkozó ismereteinek.
A webináriumot készítő szakemberek díjazása semmilyen formában, sem közvetlenül, sem közvetetten nem függ a webináriumban szereplő előrejelzéstől, állásponttól. A webinárium marketingközleménynek minősül, nem a befektetéssel kapcsolatos kutatás függetlenségének előmozdítását célzó jogi követelményeknek megfelelően készült, és nem érinti a befektetéssel kapcsolatos kutatás terjesztését megelőző kereskedésre vonatkozó tiltás. 

Random Capital Zrt.
1053 Budapest, Szép u. 2.
Tel: 06-1-501-3300